Om

Familjen Hedman

Detta är en webbplats om vår resa till Spanien, Teneriffa, som vi gjorde vintern 2014. Vi som reste ner till södra Teneriffa är familjen Hedman, från Falun. Sidan innefattar även vår flytt ner till Los Cristianos, som vi skall göra i augusti 2015. Nu bor vi här, läs mer här. 

Petter Elin och Casper

Här sitter vi vid havet en bit bort från hamnen inne i Los Cristianos.

Ann-Sofie Elin och Casper

Du kommer via denna webbplats kunna följa vår resa samt även läsa och uppleva mer av Spanien och många av detta lands underbara miljöer och platser.

Vi var som sagt nere på Teneriffa, Los Cristianos på södra Teneriffa och vi har valt den orten för att det är ett underbart klimat där för kalla stela svenska kroppar vintertid.

Du är varmt välkommen att följa vår resa här och vi hoppas att denna webbplats skall inspirera dig att göra liknande eller andra resor till Spanien eller andra länder om man vill.

Resor är bra både för kropp och själ.

Uppdatering: 

Nu bor vi i Los Cristianos så länge det fungerar och känns roligt. Vi har börjat landa här nere och njuter av ett mer avslappnat och stressfritt liv nere på Teneriffa. Här kan du läsa mer om mig och mina förehavande: PetterHedman.se

I formuläret kommer du i kontakt med oss och kan ställa frågor eller ge feedback:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Vi ses och ta dig en titt här på de inlägg som redan har skrivits.

Tack för att du tar dig tid att följa denna resan!

2 tankar kring ”Om

 1. Petter Strömhäll

  Hej Petter,

  Jag kommer över din nya sajt fotbollsbetting.com! Kul att du kommit igång inom fotboll som jag förstod från hemsidan, var ett stort intresse. Mitt namn är också Petter och jag jobbar för Spelcash.se och Travcash.se, kika gärna in våra sidor när du har tid.
  Jag skriver för att räcka ut handen om ett samarbete. Jag såg att tipsmedoss hade en plats på din sida och vi skulle gärna vilja få plats på din sida också. Antingen på ett liknande sätt eller genom att vi skriver en gästartikel eller speltips? Vi är flexibla med våra samarbeten och är alltid öppna för att hitta nya partners.

  Är det här något av intresse? Hör gärna av dig så vi kan prata mer.

  Best regards
  Petter Stromhall

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *