Besökstoppen – Resa till Spanien

Idag lade jag till sajten på besökstoppen

Det finns många olika bloggtoppar på webben. Sajter där du kan lägga till dig för att få mer trafik och mäta antalet besökare som kommer till din sajt per dag.

Dessa bloggtopplistor gör det även enklare för andra som kollar på dessa sidor att hitta till din blogg. Idag gjorde jag även denna sajt om vår resa till Spanien publik på Facebook i två grupper samt på min egen wall.

 

Jag ligger i skrivande stund på plats 9 på deras lista över trafik idag på resesegmentet. 

Idag fick jag trafik hit från Facebook, så trafiken dippar förmodligen imorgon, men jag uppdaterar så fort jag kan och lägger ut länk på Facebook igen.

Kul för en nystartad blogg tycker jag. Det är riktigt kul att skriva på denna sajten, så det kommer många fler inlägg framöver.

Sajten har varit publik ett tag på Spanienforum.se och jag skall i ett kommande inlägg skriva om det forumet. Du kan hitta riktigt mycket värdefull information om Spanien och allt som hör till på det forumet. Inlägg och länk kommer dit inom en snar framtid är det tänkt.

Idag på jobbet var det en kollega som tyckte att jag skulle blogga om resan till Spanien och att det skall bli kul att läsa om den. Sånt är ju så kul att höra. Man blir sporrad och jag skall blogga my ass off härinne är det tänkt!

Brukar du själv använda dig av bloggtopplistor på webben för att marknadsföra eller mäta trafiken på din webbplats?

Använder du besökstoppen själv?