Billigaste Flygbiljetter Spanien Tips

Hitta billiga flygbiljetter och flygresor

De topp fem bästa tips och hemligheterna på hur du hittar billigaste flygbiljetter på Internet. Som vi alla vet är resor något som är dyrt och ju mer pengar du kan spara på en normal flygbiljett kan göra en stor skillnad på hela resan. Men istället för att du ska behöva leta runt överallt på internet så kommer jag nu istället att avslöja fem smarta sätt att få tag på billiga flygresor.

Billigaste flygbiljetter Spanien

1. Köp en tur och retur flygbiljett

Detta är antagligen det lättaste sättet att spara in några hundralappar, att också köpa en returbiljett. De flesta flygbolagen har oftast en bra rabatt på returbiljetten om du bokar tur och retur samtidigt, vilket betyder att det är billigare att köpa en tur och returbiljett istället för att köpa två enkelbiljetter.

Planera din resa så att du vet när du ska åka hem så att du kan köpa en tur och returbiljett, din plånbok kommer att tacka dig vid ett senare tillfälle och du får en billig flygbiljett.

Köp din flygbiljett mitt i veckan

Dessutom, innan vi går vidare, bör det nämnas (även om det för en del är uppenbart) att det oftast finns billigare resor på veckodagarna jämfört med helgerna. Helgerna är betydligt livligare än veckodagarna (på grund av arbete, skola och scheman), och ju mer trafik desto svårare är det att hitta en billig flygbiljett.

Detta öppnar dock upp till andra möjligheter om du oftast har ledigt på vardagar: om du planerar din av- och hemresa på vardagar, kan du lätt hitta billigaste flygbiljetter.

2. Sök på internet efter flygbiljetter

Nätet är fullt av sajter där du kan hitta billiga flygbiljetter, och ofta bara genom ett fåtal knapptryck. Det finns många sidor där du lätt kan göra en enkel sökning och hitta massvis med billiga flygbiljetter, eller rabatter för ditt resande.

Det finns både bra och dåliga sajter för att hitta de billigaste flygbiljetterna. De mest kända torde vara:

  • Flygresor.se
  • Momondo.se
  • Skyscanner.se
  • Expedia.se
  • Ving.se
  • Tui.se
  • Apollo.se
  • Travelmarket.se
  • Kayak.se
  • Destination.se

Detta är några av alla de sajter, där du kan köpa och boka de billigaste flygbiljetterna. Se till att du jämför. Det finns verkligen pengar att spara när det kommer till dina kommande flygresor.

Billigaste flygbiljetter Spanien

3. Köp flygbiljetter från de mindre flygbolagen

Det finns så många människor som tror att de stora flygbolagen erbjuder lägre priser och bättre rabatter. Men det är ett missförstånd. De stora företagen lägger ned miljontals och åter miljontals med kronor för att göra reklam och de måste följaktligen höja priserna på biljetterna för att ha råd med att göra reklam.

Finns pengar att spara

Så, sammanfattningsvis, undvik de stora i möjligaste mån och sikta in dig på de lite mindre flygbolagen. Förutom att ofta kunna erbjuda billigare flygbiljetter brukar de också ha en fantastisk kundservice.

4. Andra datum vad gäller flygbiljetter

Om du har tid att söka lite på internet så kan du spara in mycket pengar på att hålla dina datum flexibla och dina resealternativ öppna. Sök på flera alternativ istället för att snöa in på ett visst datum.

Lagpriskalender Spanien

Lek runt med datum, tider, avreseorter, veckodagar, helger samt annat som kan påverka priset på dina flygbiljetter. Du kommer märka att du verkligen kan påverka priset på dina flygresor, genom att vara effektiv och noga vad gäller lågpriskalendern.

Nästan alla flygbolag har denna funktionen numera och även de stora flygresesajterna. Det är nästan ett måste för att attrahera kunder. Alla har såpass bra kol numera, så man behöver ha alla fördelar vad gäller bokningarna för att få sälja flygbiljetter Online.

5. Inkludera alla sorters transportmedel i din reseplan

Ibland är det billigare att åka med buss eller tåg, speciellt kortare sträckor. Låt oss säga att du ska ta till dig från Malmö till Stockholm. Istället för att bara åka från en stad till en annan, hitta ett tåg som går från Malmö till Köpenhamn och ta flyget därifrån.

Köra bil till nästa flygplats

Eller varför inte köra ut till Köpenhamns flygplats och flyga därifrån, det kommer förmodligen också spara in ännu mer på flygbiljettspriset. Innan du vet ordet av det kommer du att spara in på saker både här och där!

Tåget kan ge bättre pris

Tar du tåget och anpassar dina datum för avresa samt hemresa, så kan du absolut spara pengar och hitta billiga och passande flygbiljetter. Du skall inte alls vara rädd för att lägga lite tid och använda din fantasi när det kommer till att boka dina flygresor.

Detta var några av de många tips du kan tänka på när du söker efter de billigaste flygbiljetterna till Spanien!