Billigaste hotell i Barcelona

Billigaste hotell Barcelona

Bästa billiga hotell i Barcelona

När du åker på semester är det sista du vill oroa dig för att betala för mycket för ett hotell. Du åker till Barcelona för att besöka platsen, leva lite och njuta av sevärdheterna – varför ska du spendera halva din lön på att betala för ett hotell som du inte ens har råd med? Nåväl, här är ett par alternativ för dig om du inte vill chockera din plånbok för mycket:

Lista på billigaste hotell Barcelona

Hotel Jazz

Om du är en älskare av stilfulla, monokroma jazzteman är Hotel Jazz något för dig. Även om dubbelrummen bara börjar på 104 dollar ligger det mitt uppe i mitten av allting. Det ligger nära många transportcentra, vilket gör det användbart för dig som reser med ett tajt schema. Det finns en pool på taket som är tillräckligt stor för gästerna att simma i, med solstolar uppradade bredvid också. Dubbelsängarna är mycket breda, och frukosten, även om den är billig, är också ganska adekvat.

Billigaste hotell Barcelona

Europark Hotel

Europark är väldigt snyggt på sitt eget sätt och har överraskande imponerande rum och ett bra frukostalternativ för ett pris som vanligtvis ligger runt 90 dollar. Dessutom ligger stället bara några minuters promenad från stadens centrum på Passeig de Gracia. Om du har en liten budget och vill spara på dina pengar kan du försöka boka det här stället först.

The Petit Palace

Av alla budgethotell i Barcelona är detta definitivt ett av de mest utrustade. Det har mycket bekväma sängar, duschar med hydromassage och en personal som alltid är redo att hjälpa till. Du bör dock undvika frukosten, även om du kanske kan få rabatt är de inte så bra. Priserna ligger på omkring 140 dollar.

Villa Emilia

Det här är ett boutiquehotell som ligger på fyra stjärnor och priserna ligger runt 100 dollar under högsäsong. Även om det har en minimalistisk inredning är rummen ganska stora, det finns en chic terrass på taket med bord i skuggan av paraplyer och det serveras även gratis ”mini brunch” i hotellets restaurang. Om du tar tunnelbanan ligger Villa Emilia bara 5 minuter från stadens centrum.

Room Mate Emma

Room Mate Emma finns två minuter från Passeig de Gracia, med bekväma rum som går runt 90 dollar under högsäsong. Det är gammaldags men fullmatat med moderna bekvämligheter som TV, WiFi och eget badrum.

Bo billigt på hotell i Barcelona

Du kan ta dig till dessa hotell direkt från flygplatsen genom att boka flygplatstransfer från Barcelona. Chaufförerna hämtar dig direkt från flygplatsen och hjälper dig att bära ditt bagage vart du än vill åka, till ett budgetpris.

Dessa privata taxibilar kan vara ännu billigare än de offentliga taxibilar som finns utanför flygplatsen, och det finns ingen risk för att du blir lurad på dina pengar eller din egendom. Genom att boka en flygplatstransfer slipper du dessutom vänta i långa köer och kämpa för en taxi medan du kämpar med ditt bagage.