Dagens bubblare – Besökstoppen

Denna resesajt är dagens bubblare på besökstoppen idag!

Det är riktigt roligt att denna enkla webbplats har fått så mycket besökare redan. Den har bara varit igång i ungefär en månad och idag är den dagens bubblare på besökstoppen!

Dagens bubblare

Dagens bubblare på Besökstoppen

Jag trodde inte att denna enkla och lite halvfula resesajt, skulle få så mycket besökare så snabbt. Den har som sagt bara funnit på webben i detta utförande i ca en månad och har redan haft ca 1500 besökare. Det är riktigt kul!

Mestadels har trafiken kommit från Facebook och ett par grupper som handlar om Spanien och resor dit.

Jag har även erhållit trafik från Spanienforum.se och från kanarieoarna.nu. Det är två webbplatser som är specialiserade på Spanien och Kanarieöarna.

Spanienforum.se är riktigt bra som forum för hela Spanien tycker jag! 

Det har även börjat komma trafik från Google och det är därifrån, som jag hoppas mestadels av trafiken skall komma i framtiden.

Gillar du själv resor i allmänhet och Spanien i synnerhet, så skriv gärna en kommentar och berätta vart du brukar resa och om du har något drömresemål vad gäller Spanien.

Vi skall nu som du kanske redan vet resa till Spanien, Teneriffa, Los Cristianos nu i vinter och det är om den resan, som hela denna webbplatsen handlar om för tillfället.

Tanken är att växa med mer information om fler resor till Spanien och mer information om mitt favoritland i söder.

Tack för att du besöker vår lilla resesajt och hoppas du återkommer hit många gånger!

Som sagt:

Roligt att vara dagens bubblare på besökstoppen idag!