Hemma igen från Teneriffa – Spanien

Nu har vi kommit hem igen från Teneriffa – Spanien

Vi kom hem igen i söndags från Teneriffa, Los Cristianos. Det är kallt och märkt här. Vi längtar ner igen. Hela tiden faktiskt. Det var en underbar resa till Los Cristianos. Vi älskar den lilla staden där på södra Teneriffa.

Vi kom liksom hem där direkt. Landade med hela själen. 500 mil hemifrån Sverige, där vi inte ens varit tidigare. Så jäkla härligt! Det känns great! Vi flyttar hit!

Familjen i Los Cristianos

Vi skall ner igen inom kort och ta reda på mer information om olika saker vi vill få klarhet i och bara slappa som två vuxna människor jag och frugan.

Vi skall njuta av sol, bad och värme igen innan vintern är över samt inhämta ny information om saker vi behöver ordna med inför framtiden.

Vi har inte mer pengar än andra, så det är en ekonomisk fråga, men vi är sparsamma och har satt upp mål och då går allt. Med rätt mål, envishet och rätt fokus kan du åstadkomma allt du vill.

Vi vill till solen och då blir det ju så med lite tårar och svett. Min fru mår så himla mycket bättre där och allt blir enklare då för oss alla i familjen. Jag älskar det sydliga livet. Jag är absolut inte gjord för kalla mörka vintrar då alla går i ide. Inte min grej alls.

Barnen trivdes som fiskarna i vattnet och skolan där nere fungerar jättebra. Små klasser och mycket seriös personal. Här ser du en intervju jag gjorde med Rektor Tommy Isaksson på skolan. 

Arbete finns, men är lite bökigt kanske, men det skall ordna sig. Jag har löst svårare situationer förr och har rätt utbildning för att få arbete där nere numera. Samt jag har ju även kunskaper vad gäller datorer och sökmotoroptimering. Den kunskapen är redan nu använd dagligen.

Så vad händer nu då? Jo, vi samlar ihop så mycket pengar vi kan och åker igen. En längre vända nästa gång. En väldigt mycket längre vända. Vi passar inte här tyvärr. Vi passar bättre där nere och då är det bättre att lägga allt krut på att ta sig dit samt skapa sig en tillvaro där.

Min frus hälsa får gå först och i och med det går ju vår familj i första hand, vilket känns bra. Allt fungerar bättre där nere när alla i familjen fungerar någorlunda som vi skall 🙂 Barnen trivs ju även så bra, så det är inte mycket att fundera på då.

Jag har ett par inlägg jag tänkte publicera här inne från resan. De kommer upp på denna enkla reseblogg inom kort.

Nu skall vi sätta igång med stora sparslanten och sedan kör vi vidare mot nya djärva mål!

Som sagt, vi är hemma från Teneriffa nu!