Hyrbil Teneriffa – Vi skall hyra bil

 Vi skall hyra bil 1 vecka här nere i Los Cristianos – Teneriffa

Denna vecka tänkte vi hyra bil här nere i Los Cristianos. Det blir kanske på onsdag eller på torsdag. Vi har inte riktigt bestämt oss ännu. Vi skall ha hyrbil till att ta oss runt på ön och njuta av det vackra som Teneriffa har att erbjuda.

Det sägs att Teneriffa är kanske den vackraste av alla Kanarieöarna. Säger man det får man förmodligen en massa folk på sig, men sant är att Teneriffa är enormt vackert med all sin underbara natur. Här kan du läsa mer om hyrbilar på Teneriffa.

En natur som verkligen ger mycket! Den är bombastiskt och enorm på många sätt. Man blir hänförd av alla vackra vyer. Bergen. Grönskan och stränderna. Vi i vår familj håller Teneriffas natur högre än tex Gran Canarias natur. Även om Gran Canaria är mycket vacker.

Hyrbil för att ta oss runt Teneriffa

Vi skall som sagt ta oss runt Teneriffa är det tänkt med hyrbilen. Inlägg om vad vi upplever och upptäcker kommer inom en snar framtid. Det är kul att blogga om denna resa, så inlägg kommer det allt att bli!

Hyrbilen skall ta oss till bland annat till Loro Park. Loro Park är en av världens 5 bästa djurparker. Den har utnämnts till den bästa djurparken i hela Europa.

Den skall bli riktigt kul att vara på och uppleva den tillsammans med barnen. Vi får se vilken dag vi åker dit. Det skall nu helst vara bra väder när man är där. Vi får kika väderprognosen och sedan anpassa efter den för att få ett bra väder den dagen.

Vår hyrbil skall även få ta oss till Siam Park. Det är en riktigt bra vattenpark och barnen har kollat Youtubevideos på den många gånger. De är härligt indoktrinerade och det står numera Teneriffa i pannan på dem 🙂

Vill du veta mer om hur du kan hyra bil på södra Teneriffa, så kolla då in: https://www.hyrabilspanien.se/teneriffas-sodra-airport/

Hyrbilen tar oss förhoppningsvis till Teide

Vi skall även tuffa upp mot Teide med hyrbilen är tanken. Casper har pratat om denna vulkan sedan vi kom hit. Han tror att alla berg han ser är Teide, så det får allt bli en resa uppåt. Vi kommer inte ta oss ända upp, man behöver tillstånd för det tror jag. Vi kommer stanna på behörigt avstånd och ta en massa härliga bilder, som vi förmodligen är först med att göra 🙂

Hyrbilen skall även ta oss till det lite mer pittoreska Teneriffa är det tänkt. Vi tänkte åka på de mindre vägarna  och upptäcka landsbygden samt göra avstickare till havet på tillgängliga och otillgängliga platser efter vägen.

När jag har rest på egen hand innan jag blev med familj, så var det bästa äventyren vid sidan av de större vägarna och gånglederna. Det är bland vanligt folk på landsbygden det bästa brukar finnas. Det som bevarats och fortfarande inte har exploaterats. Det är där guldkornen finns.

Skriv upp dig på nyhetsbrev till höger upp på bloggen.

Bilder kommer i inläggen när vi har snabbare Internet än häri lägenheten.

Vi packar hyrbilen full med vatten och mackor. Sedan drar vi ut på äventyr!

Vi tar en hyrbil och upptäcker Teneriffa!