Jag bloggar i 100 dagar om Teneriffa

Jag skriver på min sajt om Los Cristianos och Teneriffa

Just nu är jag med i något som heter #blogg100. Det är en aktivitet där man skapar ett inlägg på en utvald sajt varje dag i 100 dagar.

#blogg100

Det är tuffare än vad det låter. Att vara kreativ och leverera något bra på beställning 100 dagar i sträck kan knäcka vem som helst.

#blogg100 har funnits i 4 år nu och det är en rolig, men mycket krävande målsättning att skapa ett nytt inlägg 100 dagar på sträck. Förra gången jag var med klarade jag 34 nya inlägg på raken i 34 dagar.

Vi får se hur pass länge jag orkar denna gången. Min målsättning är dock att faktiskt genomföra alla 100 inlägg. Vi får se vart det landar. Mitt #blogg100 projekt denna gången är min reseguide om Los Cristianos.

Jag älskar ju den lilla före detta fiskebyn nere på södra Teneriffa, så jag tänkte att det skulle gå lite enklare att skriva 100 inlägg om den platsen man älskar.

Har du själv en blogg om något specifikt ämne eller en allmän blogg, så vet du hur mycket tid det faktiskt tar att genomföra en aktivitet av denna dignitet.

Nu skall jag fortsätta att skriva på mitt #blogg100 projekt.