Jämför flygresor till Spanien och Teneriffa

Jämför flygbiljetter och boka billigaste flygresan till Teneriffa

Jag har börjat att arbeta med en jämföreslsesajt för flygresor som heter flyg.nu. Det känns riktigt roligt och skall bli spännande att se vart vi kan ta den webbplatsen i sökresultaten hos Google. Johan, som äger sajten har gjort ett bra grundarbete och nu skall vi få den att ”flyga i söket” hos farbror Google och få det riktigt bra för dig som besöker flyg.nu!

Flygbiljetter till Teneriffa

Här ser du en sökning efter flygbiljetter från Stockholm till Teneriffa, TFS.

Flyg.nu skapas för att ge överblick över alla flygbiljetter på ett ställe

Vi skapar denna sajt för att samla alla flygbiljetter på samma ställe och samtidigt ge dig som besökare på sajten bra och värdefull information om resmålet innan du gör din bokning. Vi har kavlat upp ärmarna och satt igång med arbetet med buller och bång!

Jag har redan satt igång med att skapa innehåll på sajten och bygga upp den med ny information, bilder, videos och annat där det behövs och även sökmotoroptimera de delar som behöver lite extra uppmärksamhet för att verkligen få fäste på Google, men även vara informativt och bra för besökaren.

Det är ett noggrant arbete att verkligen ge dig som besökare rätt och värdefull information och samtidigt göda Google med vad sökmotorn uppfattar som bra och värdefull information, så att sajten rankar högt i sökresultaten och får mycket trafik via de olika sökorden som vi skall arbeta med.

Hög konkurrens inom flygresor och flygbiljetter

I Sverige är det sjukt hög konkurrens inom flygresor och flygbiljetter på nätet. Det behövs mycket innehåll, bra struktur, många starka länkar och ett tänk vad gäller sökmotoroptimering, som inte alla har. Vi ska arbeta med tålamod och intensitet i alla elementen för att det skall lyckas.

Det finns många ”bakdörrar” inom flygresor och flygbiljetter på Google och vi skall även satsa på dessa sökordskombinationer på sikt. Gå högt och spetsigt, men även brett och skapa trafik via ”long tail”. Long tail sökorden ger mycket trafik om man lyckas få till sin sajt på det sätt att den fångar många olika sökord och sökordskombinationer på ett bra sätt.

Alla flygbiljetter samlade på ett ställe

Skall man arbeta med long tail, så behövs det mycket innehåll och att man skapar innehåll som attraherar lite bredd och sökord, som folk vanligtvis inte skriver in i sökrutan hos Google så ofta. Svansen som Long tail kallas, kan verkligen skapa mycket trafik och det är oftast den som står för mest trafik hos en sajt över tiden.

Flyg.nu passar mig bra vad gäller resor och spännande platser

Jag gillar ju att skriva om resor och härliga platser. Inte bara Los Cristianos och Teneriffa utan även andra orter och platser på jorden, så detta uppdrag passar mig extra bra tycker jag själv. Jag har haft enkelt att komma igång med skapandet av innehåll till flyg.nu pga att jag redan gillar att skriva om ämnet. Det går ju så mycket enklare då. Det känns verkligen riktigt roligt att få detta uppdrag!

Jag skrev ju en artikel tidigare här inne på sajten om ” Vad skall du leva av då på Teneriffa?”. Jag fick ju en massa frågor innan flytten ner hit om vad jag skulle pyssla med för att få en inkomst och detta är en av de saker jag skall pyssla med. Internet och vården är ju mina arbetsområden  sedan ett par år tillbaka och det skall jag som sagt fortsätta att arbeta med.

Flyg.nu är en jämförelsesajt och ingen resebyrå i vanlig mening

Vi är ingen resebyrå i vanlig mening utan vad flyg.nu gör är att den tar och jämför flygbiljetter och presenterar sedan dessa snyggt och elegant, så att du som besökare skall kunna boka din resa så billigt och smidigt som möjligt hos din reseleverantör.

Du köper inget hos flyg.nu utan allt sköts via den reseleverantör du väljer. Vi förmedlar bara sökningen efter vald flygbiljett och vi försöker att ge dig som besökare på sajten en så bra upplevelse och göra det enkelt att jämföra flygbiljetter från många olika flygbolag.

Flygresor till Teneriffa

Enkelt och lättöverskådligt med rätt information om resmålet så du innan du bokar kan läsa om ditt valda resmål i en informationsruta på vår sajt. Det är delvis där jag kommer lägga min tid och bygga upp innehållet på vår sajt samt skapa en så bra upplevelse inne på sajten som möjligt. Innan du klickar dig vidare och gör ditt köp av flygbiljetter.

Arbeta på distans är ett bra alternativt när du bor utomlands

Att ha förmånen att arbeta på distans via Internet är ju ett grymt bra sätt att lösa sin inkomst och samtidigt ha förmånen att kunna arbeta från vart som helt i världen bara det finns ström och en Internetuppkoppling. Jag tycker själv att det är idealiskt att arbeta på detta sätt.

På detta sätt blir du ju inte heller så platsbunden, som man blir med ett traditionellt arbete. Man kan flytta på sig vart man vill och det låter så skönt. Det är skönt. Man måste bara gilla att använda datorn., så löser det sig.

Jag vill även passa på att prata om hur man med intensitet och tålamod kan få erbjudanden och arbete via tex Twitter, forum, Facebook och via bloggar. Detta uppdrag och andra uppdrag har jag fått via Twitter och forum på Internet.

Jag har ju varit på hugget flera år på webben i olika ämnesområden och speciellt på vissa forum som har med sökmotoroptimering och content att göra. Det har lönat sig på flera sätt. Var aktiv inom ditt eget ämne på Internet. Det ger mycket utöver själva intresset.

Sök flygresor till Teneriffa via vår helt nya sida på flyg.nu. Den är så färsk att den inte ens har fått områdesinformationen utlagd, men du kan självklart söka flygresor till Teneriffa via sökformuläret.

 

Hitta alla flygbiljetter via flyg.nu

Nu skall jag arbeta vidare med olika uppdrag på webben där ett självklart är detta uppdrag för flyg.nu! Ha det bäst tills vi ses och hörs igen!

EDIT: Jag har nu slutat att arbeta med flyg.nu. Jag har ett gäng egna projekt på nätet och dessa har tagit allt mitt fokus. Mycket bra för min egen del. Det är skönt att kunna styra tiden man lägger ner och lyfter sajterna är man sin egen hela vägen liksom. Det är jätteskönt tycker jag.

Jag har numera satt upp min egen sajt för flygresor. Den är fortfarande i sin linda, men jag har tänkt att man skall kunna jämföra flygresor och flygbiljetter på sajten framöver. Vi får se hur detta projekt kommer att gå. Domänen är en ”fuldomän” som i mina ögon inte ser bra ut när man skriver in den i urlfältet. Vi får se som sagt. Det är frestande att försöka få den att synas i flygresornischen.

Vi får se hur den tas emot och hur mycket jag kommer att arbeta med den framöver. Ha det bäst nu och ta hand om dig på bästa sätt!

Kram världen!