Långtidsparkering Arlanda

Vi bokar långtidsparkering på Arlanda

Vi tar bilen ner till Arlanda och kommer att parkera bilen på långtidsparkeringen. Vi skulle ha ställt bilen hos min bror i Månkarbo utanför Uppsala, men han håller på att flytta till Sundborn nu och det blir ju lite väl långt att ta flygbuss eller taxi ner till Arlanda från Sundborn.

Långtidsparkering Arlanda

 

Att ställa bilen på en parkering nära Arlanda är ju väldigt bra, men det blir lite bökigt när man skall vara borta en månad. Man får hoppas att bilen startar. Den kommer vara iskall och det blir svårt att ta med en hög vinterkläder när man redan har packning för en månad i väskorna.

Man vill ju ha varma jackor när man kliver ut på Arlanda efter att ha solat och badat en månad nere i värmen. Har man jackorna i bilen är de ju iskalla och man har dem inte när man precis har landat.

Det är mycket med det jordiska och mycket med rymden, som en kund på Hemtjänsten sade. Han hade rätt. Det är mycket med rymden också. Nu tillbaka till jorden.

Man kan tydligen hyra förvaringsskåp, när man långtidsparkerar, men de kostar 60 kronor per dag och då blir det 1800 kronor extra för att förvara 4 jackor i en månad. Lite väl saftigt kan tyckas. Vi hyr hellre bil en vecka nere på Teneriffa för de pengarna.

Det skall bli skönt att ge sig iväg på en riktig semester. Kylan har kommit hit nu till Falun och det är kalla vindar och mörker. Inget för oss i vår familj.

Mer sol, bad och ljus för pengarna!

Hur gör du när du skall åka på semester.

Vart parkerar du?

Tar du tåget?

Brukar du själv stå på långtidsparkeringen på Arlanda?