Mest populära bloggposter i november månad 2014

Vilka bloggposter har varit mest populära i november 2014?

Denna reseblogg har varit igång nu i ett par månader nu. Närmare bestämt sedan 1:a oktober 2014. Det har varit och är riktigt roligt att skriva här inne och dela med sig om den resa vi gjorde till Teneriffa i november detta år.

Los Cristianos - Teneriffa - 2014

Vi kommer fortsätta att skriva och dela med oss av nya äventyr på resebloggen under en förhoppningsvis lång tid framöver.

Tanken är ju att vi skall flytta ner till Los Cristianos i slutet av 2015. Vi vill till sol och värme där HELA familjen mår bra.

Regn och rusk får stå tillbaka för ljuset.

Vi behöver sol, värme samt den jämna temperaturen för att må som bäst.

 

Här nedan listas vilka bloggposter, som var populära i november 2014:

Flygresa Teneriffa – Los Cristianos

Flytta till Teneriffa

Karta Spanien och Kanarieöarna

Los Gigantes med hyrbil

Uppe med tuppen på Teneriffa

Detta var de fem mest lästa bloggposterna under förra månaden. Jag bloggade om resan en del i början av november, men ju längre vi var nere desto mer slappade jag och skrev mindre och mindre… Jag njöt fullt ut av allt annat just då istället 🙂

Det kommer som sagt upp fler bloggposter här inne med bilder inom en snar framtid som är relaterade till resan och sedan kommer jag att fylla på med inlägg om Spanien och även inlägg som är tänkta att hålla koll på vår egen flytt till Teneriffa.

Dessa blogginlägg kanske även kan stå som inspiration för andra som vill resa eller ta steget att faktiskt bo utomlands under en period i sitt liv.

Vi tittade på ett par bloggar på webben innan vi reste iväg en månad till solen och jag har som en liten önskan att denna enkla resesajt kanske kan inspirera någon annan att resa ut i världen och se hur pass underbart vårt jordklot är och kan vara.

Skriv gärna upp dig på nyhetsbrevet uppe till höger på sajten om du inte gjort det tidigare.

Här ser du populära bloggposter i oktober 2014.

Nu ser vi fram emot nya spännande mål och resor!

Detta var de mest populära bloggposterna under november 2014.