Överväldigad av responsen och engagemanget

Jag är väldigt glad för att just du är här!

Denna enkla webbplats har verkligen fått bra genomslag redan. För 19 dagar, så fanns den inte ens på webben och nu har den redan haft nästan 1000 besökare.

Tack för att just du har valt att lägga din tid här och vill följa vår resa till Teneriffa.

 

Tack!

Jag har haft Internet och webbplatser, som min hobby under ett flertal år nu. Jag har även arbetat med att få synlighet på webben för kunder och mina egna webbplatser från och till under flera år. Både professionellt och för egna projekt.

Behöver du hjälp med att synas på Internet oavsett om du har liten eller stor budget, så hör av dig till mig så kanske jag kan hjälpa dig när du behöver hjälp.

Det finns mycket man kan prata om vad gäller Internet, sökmotoroptimering, sociala medier osv, men vi skall inte fördjupa oss i det alls utan på denna webbplatsen skall vi bara prata resor och Spanien.

Jag älskar verkligen Spanien. Som du kanske redan vet, så bodde jag där under ett år för många år sedan. Malaga var då mitt hem en period och den perioden formade mig relativt mycket har jag märkt nu på senare tid. Jag gillade det verkligen!

Längtan efter Spanien och allt som finns där vad gäller, sol, bad, värme, kultur och en livspassion som passar mig. Spanjorer lever mer än svenskar kan jag tycka.

Man får vara lite mer som man vill och det finns plast för dans, musik och passion. Mer passion än här hemma tycker jag personligen.

Det är för mycket Jante här i Svedala för min smak. Ingen får sticka ut och flyga högt. Då skall den tas ner på jorden och anpassa sig till massan. Fuck it! I dont like it!

Jag vill ha mer liv, passion, sol, bad och värme hela tiden. Inte kyla, mörker och en massa regn/snö. Inget för mig. Inget för min fru med sina kroppsliga bekymmer i kalla tider.

Ge oss mer sol för fan!

Så, vi packar som du förmodligen redan vet våra väskor och drar söder ut. 500 mil söderut för att vara lite mer exakt. Till Kanarieöarna i allmänhet och Teneriffa i synnerhet.

Jag tror vi hamnar där nere mer permanent framöver från nästa år räknat. Den som lever får se. Min fru behöver mer värme och ljus för sin sjukdom och jag behöver mera ”softish lifestyle” än vad Svedala erbjuder höst/vinter/vår.

Nu skall botanisera vidare i livet en stund tills vi hörs igen. Förhoppningsvis blir det snart!

Tack för att du läser, kommenterar och återkommer hit till vår lilla enkla webbplats om vår resa till Teneriffa.

Vi hörs snart igen!