Populära blogginlägg januari 2015

Se de mest populära bloggposterna januari månad 2015

Jag brukar ju summera månaderna här inne på bloggen i ett inlägg om vilka bloggposter som varit mest populära under den gångna månaden. Det är kul att skriva dessa blogginlägg och jag hoppas att du skall gilla att läsa dem.

Föregående månad, januari 2015, har ett inlägg slagit besöksrekord och du kan här nedan se vilket inlägg det är.

Själva framsidan på sajten har haft mest trafik, men här nedan listas bloggposterna.

Populära blogginlägg under januari månad 2015:

– Spara pengar till resa och flytt utomlands

Denna post skrev jag från hjärtat. Den beskriver hur vi har med mycket små inkomster tagit oss upp ur diket vad gäller ekonomi och fått en del frihet genom att spara pengar på exakt det viset jag beskriver i inlägget. Vill du få råd, så läs inlägget. Det kan förändra livet för dig.

Bloggposten fick bra genomslag på sociala medier med retweet från Apollo Sverige och Reseguiden. se på Twitter samt mycket uppskattning på Facebook.

Inlägget slog besöksrekord på 2 dagar.

Populära på Twitter

Här ovan ser du retweets från Apollo Sverige och Reseguiden.se. Tryck på bilden för att förstora. 

– Karta Spanien och Kanarieöarna

Denna sidan ligger hittills i toppen varje månad över populära inlägg/sidor här på sajten. Det är roligt och jag tror mesta trafiken kommer från bildsöket på Google.

– Intervju med Fredrik Norrbin om SEO på Mallorca

Jag gjorde en intervju med Fredrik Norrbin, som bor på Mallorca om hur livet och arbetet med sökmotoroptimering samt webbdesign är. Det var riktigt roligt att få veta mer om honom och hans arbete nere på den härliga ön Mallorca.

– Flytta till Teneriffa

Bloggposten om vår flytt ner till Los Cristianos på södra Teneriffa är populär även denna månad. Det är riktigt roligt! Denna post får mest av sin trafik via Google. Bloggen har ju inte funnits så länge än. Den startades i oktober 2014 och kul att trafiken från Google hel tiden ökar.

– La Tejita – Nakenstrand på Teneriffa

Detta är min mest roliga bloggpost tycker jag själv. Just nu toppar den på Google för flera sökord där nakenstrand är inblandat. Jag gillar att bada och jag gillar att toppa Google, så det passar ju bra. Denna bloggpost var den femte mest populära bloggpost under januari 2015. 

Här kan du läsa om föregående summering av populära blogginlägg december 2014. 

Nu skall jag stöka vidare här hemma och sälja av fler saker inför flytten.

Ha det bäst och skriv gärna upp dig på nyhetsbrevet uppe till höger.

Detta var de populäraste blogginläggen januari 2015