Resa med barn till Teneriffa

Vi skall resa med barnen denna gång

Vi har tidigare inte rest med barnen utomlands. De har varit hemma hos mormor och morfar när vi varit två gånger på Gran Canaria på semester. Allt för att vi skall få vila upp oss lite med tanke på min frus fibromyalgi.

Resa med barnen

Denna gången är det dock annorlunda. Vi skall resa med barnen och det skall bli så himla roligt att de är med på resan till Teneriffa. Petter Elin och Casper

Vi hoppas ju såklart att de skall tycka att allt är roligt, men vi får se hur flygresan kommer att fungera. Vi tror dock att det skall gå bra.

Att resa med barn en längre period är ju en väldigt bra erfarenhet för oss alla i familjen. Barnen kommer ju att växa av att träffa nya människor och se en ny kultur (Ja vi har tänkt att vara bland kanarierna, se landsbygden, kulturen och inte bara hänga med svenskar).

Det kommer vara bra för familjen att få vara tillsammans på detta sätt under en längre tid 500 mil hemifrån och komma närmare varandra och ha mer tid för oss, bara vi liksom.

Solen, värmen och ljuset kommer förmodligen att hjälpa oss att bli piggare och få bättre humör.

Skall vi hård dra det, som jag alltid tycker man skall göra, för att se det som det är, så är ju senhösten/vintern inget kul här hemma tycker vi med allt det kalla och mörka.

Vi vill ha sommar och sol hela tiden, inget mörker. Ingen kyla.

Läs om tips och råd för barnfamiljer på Teneriffa.

På resan med barnen kommer de nu även att vidga sina perspektiv vad gäller andra språk, andra människor och andra platser. Få ett större perspektiv förhoppningsvis, trots att de är fortfarande är små.

Vi ser fram emot att resa nu i november och nu är det faktiskt snart bara 3 veckor tills vi flyger mot Spanien, Teneriffa och Los Cristianos.

Har du själv rest med barn?

Har du egna erfarenheter av att resa med barn, får du gärna ge tips och råd i kommentarerna.