Resa till Teneriffa med bil

Det är möjligt att resa med bil till Teneriffa!

Jag fick veta det via Facebook igår. Det var Monica Moa Eriksson som nämnde det i en kommentar inne på Teneriffa Tips och Diskussions gruppen jag är med i.

Jag hade inte en aning om detta tidigare att man kunde ta bilen från Cadiz ner till Teneriffa. det tar tydligen två dagar och man cruisar ner med båt. Låter ju hur häftigt som helst!

Resa med bil till Teneriffa

Livet är ett äventyr och man väljer att se det så, så nästa gång vi åker till Teneriffa, ( ja det är redan bestämt med en till resa) nästa år. Då tar vi bilen till Teneriffa.

Det kanske bara bli pappan, som tar bilen och resten av familjen tar flyget. Vi får se hur vi löser det. Vore ju underbart att ha bilen med till ön och kunna åka så mycket eller lite man vill när man är där utan att behöva hyra bil.

Teneriffa är ju underbart vackert uppe i norr, så dit skulle vi vilja ta oss så många turer vi känner för och då är ju egen bil det enklaste. Man blir ju mer fri med helt egen bil och det är billigast i längden om man kör egen låda så att säga. (Ja vi vill stanna längre nästa gång).

Nästa gång vi åker till Los Cristianos, Teneriffa skall vi absolut ha bilen med oss. Det blir så himla skönt!

Jag skall kolla upp detta idag vad gäller färja och bil till Teneriffa. Ledig dag idag och pluggandet till USK får vänta tills nästa gång jag är ledig. Lite egentid måste man ju ha.

Så dagen idag kommer att spenderas på olika sätt, men ett är säkert och det är att jag skall grotta i hur man åker med bil till Teneriffa här från Falun.

Vad roligt det skulle vara!

Vilket äventyr!

Vad gillar du själv för äventyr?

Har du själv rest med bil till Teneriffa?