Se fotboll via datorn utomlands

Fotbolls em 2020 utomlands

Vill du streama fotboll via datorn i utlandet?

Numera finns det flera olika vägar att gå när man skall se fotboll och befinner sig utomlands. Det är många som vill se sport, men har svår att kunna göra detta på sin semester eller när de bor utomlands under en längre tid. Det finns dock flera bra lösningar och vi skall visa på ett par av dessa i denna artikel.

Här kan du streama Fotbolls EM via C More

Fotbolls em 2020 utomlands

EM och VM fotboll

Till sommaren nu spelas fotbolls EM! Det kommer förhoppningsvis bli en folkfest både på plats och hemma i sofforna! Befinner man sig utomlands, så kan man se fotbolls EM via datorn, surfplattan eller mobiltelefonen.

Jag älskar flexibiliteten att kunna se det jag vill även när jag befinner mig på resande fot. Förr om åren saknade jag faktiskt en del TV program när jag bodde både i Malaga och på Teneriffa.

Se fotboll i Spanien

Numera är det mycket enklare att se på sina favoritprogram även i utlandet! Även om man kanske inte tittar så mycket på TV när man befinner sig utomlands, så kan det absolut vara kul att se lite svenska program eller favoritprogrammen via streaming!

Här kan du streama Fotbolls EM via C More

Streama fotboll på Teneriffa

Det är många som streamar olika former av sport hemma i Sverige och även när de är utomlands. Det är många barer och restauranger som visar fotbollsmatcher när de sänds på TV, men det är ju långt ifrån alla matcher som visas på spansk TV. Eller på någon av alla de barer som har sporttema.

Fotbolls VM i Ryssland 2018

Man kan använda sig av abonnemang via C More eller Viaplay för att se sport utomlands. Du kan komma att behöva se TV med hjälp av en VPN tunnel, som krypterar och gör att det inte går att se ifall du tittar på matcherna när du befinner dig utomlands. Det är olika rättigheter till alla sporter runt om i Europa och världen, så kolla noga hur det fungerar för din leverantör när du befinner dig utomlands.

Streama fotboll via spelsidor

Du kan ju även streama fotboll via din spelleverantör. Via länken här innan så ser du enkelt hur du kan ansluta dig och se sport via datorn, din telefon eller din Ipad. Har du tex Unibet, Bet365 eller Bethard, så kan du titta på fotboll och andra sporter via deras sajter.

Även här kan du komma att behöva använda dig av VPN tunnel för att se sporten beroende på vilka avtal ditt spelbolag har för de olika matcherna runt om i Europa och världen.

Vill du se fotboll idag via C More så kan du göra det här samt se vilka fotbollsmatcher som spelas idag på TV.

TV i utlandet

Du kan även se TV utomlands vad gäller andra kanaler och Tv program, TV via Bredband är en bra lösning och du kan då se massa program och Play tjänster via dina skärmar. Du kan komma att behöva en VPN tunnel för att kringgå landsbegränsningar och sändningsrättigheter.

Skall bli spännande att se EM 2020 via TV eller dator nu detta året!

Här kan du streama Fotbolls EM via C More

Lycka till med att se sport utomlands via TV, dator, mobil eller surfplatta