Skall bloggen leva kvar?

Många frågar om bloggen skall leva vidare

Vi har ju bestämt oss för att återvända till Falun i sommar och då är det många som undrar om denna blogg skall leva kvar. Ja, det skall den absolut. Jag har många oskrivna inlägg inom mig och det finns mycket information, tips och råd om att flytta utomlands, som jag skulle kunna förmedla även om jag själv befinner mig i Sverige.

Blogga i värmen

Sedan återvänder vi till Teneriffa framöver, antingen lång tid eller kort tid. Vi älskar ön och trivs riktigt bra här på många sätt. Så, bloggen kommer leva kvar och jag kommer skriva inlägg även framöver.

Hoppas du vill läsa mer och har trivts med de tidigare inläggen som skapats här inne. Sajten är verkligen gjord med kärlek och jag har älskat att skriva här inne! Det har varit en form av terapi, men även varit så himla kul att kunna förmedla vad vi upplever med en sådan här resa i livet.

Jag har fått så himla fin respons och tackar alla som kommenterat både här inne på sajten, men även inne på Facebook, där det varit så många fina människor som delat med sig av fin respons. Tack till alla!

Informationsrika blogginlägg

Jag har ju varit mycket personlig på denna sidan och det har inte varit så mycket ren fakta och information här inne utan mer personliga vinklingar och funderingar runt flytt och hur det känns att vara här nere på ön, allt med en personlig vinkel.

Framöver blir det kanske lite mer information, som är sprungen ur fakta och kanske även rena guider om hur du själv kan genomföra samma sak. Alltså, en flytt utomlands och då självklart fokus på Teneriffa. Vi får se vart det tar vägen.

Teneriffa är en magisk ö på många sätt

Det är en perfekt ö på många sätt. Inte minst klimatet får en att verkligen landa och komma hem på ett speciellt sätt. Vi trivs toppen här, men flyttar tillbaka till Sverige av andra skäl, som jag inte vill lämna ut här, lite mer personligt. Även om jag varit sjukt personlig här inne med andra saker.

Teneriffa blogg

Man kan verkligen bli gripen av Den magiska själen som finns här och det sägs att många som besöker ön och speciellt Teide blir gripna av den speciella atmosfären där uppe och vem vet om den gamla sägen är sann, som berättar att det finns ett väsen där, som griper tag i många av besökarna och sedan antingen älskar man detta eller så trivs man inte alls.

Nåt speciellt med ön

Nåt speciellt är det allt med ön och jag personligen längtar redan tillbaka hit, fast jag inte ens har flugit till Sverige än. Jag pratade med en vän, som bott här halvårsvis under mer än 20 år och hon berättade att det är vanligare än man tror att längta tillbaka fast man inte har lämnat än.

Bloggen är här för att stanna

Som sagt. Sajten är här för att stanna kvar ett bra tag till. Jag har inte haft så mycket tid att skriva här inne på ett tag. Jag har arbetat mycket som personlig assistent och det har varit massa andra saker på schemat både IRL, men även inne på webben. Jag har flera andra internetprojekt tillsammans med en kompis från Sverige och vi arbetar med dessa projekt när andan faller på och det gör den allt som oftast faktiskt.

Vi har ett par sajter som börjat röra på sig och de säljer en del redan. Riktigt roligt. Jag skall inte avslöja vilka dess sajter är, för vi vill inte ha fler konkurrenter i de nischerna än vad vi redan har. Finns många Copycats där ute på webben, så vi pratar tyst om de sajterna.

Vi kommer att återvända till Teneriffa igen

Vi kommer absolut att åka tillbaka hit igen. Antingen på kort eller lång tid. Det är mycket som skall matcha för att det skall funka med barnen, jobb, lägenhet, försäkringskassan, skolor och allt annat i vardagen, men tillbaka skall vi.

Vi trivs här!

Så som sagt. Bloggen blir kvar och det kommer att skrivas här inne även framöver. Hoppas du läser även framöver. Vi hörs och syns snart igen!

Kram!