U21 Sverige spelar mot Spanien på Teneriffa

U21 Sverige spelar Em kvalmatch på Teneriffa

Den 13 oktober 2015 skall det svenska U21 laget spela EM kvalmatch mot Spanien här nere på Teneriffa. Matchen spelas uppe i Santa Cruz. Vi skall dit och kolla såklart! Det skall bli så kul att se U21 laget LIVE!

Regerande U21 EM mästare

U21 laget är ju regerande EM mästare och det skall bli så kul att se dem spela här på Teneriffa. Det är ju galet coolt att kvalmatchen går här faktiskt! Snacka om tur för oss som gillar fotboll!

U21 laget Sverige

Såhär såg det ut i Kungsträdgården när Sverige blev U21 EM mästare! Bild commons.wikimedia.org

Bussresa med föräldrar och barn på Svenska skolan Teneriffa till Santa Cruz

Vi kommer att bli ett gäng med föräldrar och barn som åker upp till matchen med buss är det tänkt. Det är Jimmy, en pappa i skolan, som styr upp bussresan och det skall bli så himla kul att åka med upp och heja fram laget till en vinst mot Spanien (förhoppningsvis vinst).

Dagen innan matchdag kommer det kanske att finnas möjlighet att åka med buss upp till Santa Cruz och se på träning med U21 laget på arenan. Då kanske barnen och föräldrarna får tillfälle att träffa spelarna och ta bilder etc. Det vore ju sjukt kul!

Jag hoppas det blir en resa då också dagen innan match, för jag skulle vilja ha ett par autografer och ta lite bilder. Fan vad kul det vore! Jag känner mig som ett barn på nytt! Hahaha!!!!

Pappa är lika glad som Casper för detta!

jag hoppas kunna leverera en härlig artikel efter den förmodade vinsten mot Spanien och vi håller tummarna för att det blir så!!

U21 Teneriffa Sverige

Bild: commons.wikimedia.org

Som sagt. Det skall bli riktigt roligt att vara med på detta äventyr och det blir ett minne för livet för både pappor, mammor och barn som gillar fotboll!

U21 EM kval inför 2017

Det är ju kvalet till EM 2017 för U21 som skall avgöras under ett antal matcher. Så jäkla spännande! Vi får verkligen hoppas att det går bra mot Spanien här nere.

Det finns inga lätta matcher alls kan jag tycka och vi håller som sagt tummarna för bra spel och vinst!

Här kan du se straffläggningen där Sverige blev U21 mästare för första gången

Denna straffläggning kan man se hur många gånger som helst. Vi har sett den två gånger bara idag här nere. Den är magiskt bra! Vilken dramatik!

Matchen sänds på TV12 om jag inte är felinformerad för dig som inte kan vara på plats här nere på Teneriffa.

Nu skall vi ner och snorkla och njuta vidare i vardagen här nere på Teneriffa!

Vi hörs snart igen!

Jag återkommer om matchen U21 Sverige mot Spanien inom kort.