Väder Las Palmas – Gran Canaria

Väder i Las Palmas– Gran Canaria -Kanarieöarna

Här kan du enkelt se vilket väder det är just nu i Las Palmas – Gran Canaria, Spanien. Klimat och temperaturer samt soltimmar kan du även se på denna sida och väder i Spanien.

Här nedan ser du väder i Las Palmas – Gran Canaria:

Vädret i Las Palmas och Gran Canaria är normalt väldigt bra och på de flesta platser är det solsäkert och varmt klimat. Speciellt för oss som kommer från de norra delarna av Europa, så är klimatet gynnsamt och härligt att vistas i.

Gran Canaria och alla Kanarieöarna är kända för sitt fina väder samt gynnsamma klimat för de som har problem med kroppen i form av tex reumatism.

Här ser du en bild av Las Palmas:

Vader las palmas

Väder i Las Palmas

Las Palmas är känd som en bra och gedigen spansk semesterort. Det finns allt här dig som vill ha en bra och härlig semester. Här semestrar alla sorters fork från i stort sett hela Europa. Här hittar du fina restauranger, palmer, beachen och shopping i hög klass.

Solsäkert och varmt är det i stort sett året om här nere på Gran Canaria. Perfekt för badsemester. Det är ofta stabilt väder i denna delen av Spanien. Gran Canaria har ett gynnsamt klimat vad gäller värme och ljus samt soltimmar för oss som kommer från de kyligare delarna av Europa och norden.

Väder i Las Palmas – Klimat och Temperatur