Väder Puerto de la Cruz – Klimat och temperatur

Väder i Puerto de la Cruz – Teneriffa – Spanien

Här kan du enkelt se vilket väder det är just nu i Puerto de la Cruz på norra delen av Teneriffa, Spanien. Klimat och temperaturer samt soltimmar kan du även se på denna sida och väder på Teneriffa. Klimatet skiljer sig en hel del om mat tittar på hela Teneriffa. På de norra delarna av ön är det ett klimat och på de södra delarna av Teneriffa är det ett helt annat klimat.

Norra Teneriffa

På södra Teneriffa är det nästintill alltid varmt och skönt. Det är ett av de mest jämna klimaten i världen. Bra för reumatiker och även oss som inte har någon sjukdom i muskler eller så.

På den norra delen av Teneriffa, i Puerto de la Cruz är det mer varierande väder. Det är liksom årstider, precis som vi har här hemma. Det är mera grönt här uppe på norra delen ön av de regn som kommer samt det är ett annat klimat.

Väder i Puerto de la Cruz:

Vädret i Puerto de la Cruz – Teneriffa är normalt väldigt bra och på de flesta platser är det solsäkert och varmt klimat. Speciellt för oss som kommer från de norra delarna av Europa, så är klimatet gynnsamt och härligt att vistas i.

Denna delen av Teneriffa och Kanarieöarna är känd för sitt fina väder samt gynnsamma klimat för de som har problem med kroppen i form av tex reumatism.

Här ser du en bild av Puerto de la Cruz.

Vader Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz är känd som en bra och gedigen spansk semesterort. Det finns allt här dig som vill ha en bra och härlig semester. Här finner du bra restauranger, vackra palmer, fin beach, vackra byggnader och shopping i högsta klass. Det finns även ett IKEA på Teneriffa.

Teneriffa är en perfekt semesterö. Det är ett bra klimat på alla sätt här nere på Kanarieöarna.

Väder i Puerto de la Cruz – Klimat och Temperatur