Vi har beställt biljetter nu – Enkelbiljetter till Teneriffa

Vi har bokat flygbiljetter nu till Los Cristianos!

Vi har ju tjatat halvt ihjäl oss om vår kommande flytt. Nu har vi tagit ett stort steg och bokat flygbiljetter. Vi åker ner på enkelbiljett den 2:a augusti 2015. Det skall bli så himla skönt!

Bokat och klart!

Bokat flygbiljetter. Enkelbiljetter

Vi har egentligen inte någonting klart mer än biljetterna.

Boende, skolan och allt annat som behöver ordnas med får vi nu gasa mer med och ordna under de kommande månaderna innan vi flyttar ner. Man kan dock inte låta sådant stå i vägen för de drömmar och mål man har i livet.

Allt kan inte ordnas i förväg utan får lösas under vägen. Skall man ha allt ordnat innan man reser, så kommer man inte iväg för då blir det för bökigt och krångligt samt att man kan inte få kolla på allt innan man drar iväg.

Livet fungerar ändå, fast man inte har koll på allt. I Sverige skall vi ju ha stenkoll på allt och det är många gånger hämmande. Speciellt när man skall göra något som kräver lite mer och är lite större.

Bättre då att släppa taget lite om tryggheten och ta av sig åtminstone ett säkerhetsbälte och bara låta livet och den egna förmågan göra jobbet samt lita till att det fungerar.

Livet blir så mycket spännande då! 

Nu skall vi sälja av fler saker här hemma och fortsätta med förberedelserna.

Nu har vi i alla fall beställt flygbiljetter. Enkelbiljetter!