Vi säljer av saker här hemma i Falun inför flytt

Vi säljer av saker här hemma inför flytten till Los Cristianos

Vi skall ju som du kanske redan vet flytta ner till södra Teneriffa, Spanien senare i år och har nu börjat att sälja av saker här hemma, som vi inte vill ta med oss. Det känns skönt att rensa faktiskt!

Vi har som ide att flytta ner till Los Cristianos i år i höst och nu har ångat kommit igång vad gäller att göra oss av med saker vi inte vill eller kan ta med oss ner.

 

Grundtanken för oss har utvecklats, vad gäller prylar och vi kommer att leva med minimalt av saker oavsett vart vi kommer befinna oss i världen. Prylar kan verkligen ta tag i dig och hålla dig tillbaka och det vill inte vi längre.

Idag blev det klart att en släkting köper soffan och i veckan har vi redan sålt av en hel del andra saker. Detta fast att vi skall bo kvar till hösten. Det känns skönt att rensa!

Färre  saker ger helt klart mindre stress.

Soffan står kvar ett par månader till, men den är såld. När de hämtar den köper vi en superduperbillig soffa och ställer in ett kort tag innan avfärd mot solen.

Vi har sålt en hel del saker redan via olika köp – och säljgrupper på Facebook. Gratis att annonsera där och folk kommer hem och hämtar sakerna de köpt. Rekommenderas starkt.

Du kan själv tjäna ihop pengar genom att sälja av dina saker du har hemma, som du inte använder. Jag lovar det blir pengar. Kan vara bra att få in lite extra om du har förköpt dig i all julhetsen 🙂 Man har mer saker än man tror när man börjat att rota i grejerna hemma.

Det känns befriande att bli av med lite saker faktiskt. Man får liksom en kick av att det blir lite mer rena ytor här hemma och färre saker att ha hand om.

För många år sedan cyklade jag genom Malaysia och Thailand och då fanns allt jag ägde på cykeln. Det var en stor frihetskänsla minns jag. Vi upplever lite samma grej just nu med rensningen. Jätteskönt!

Vi håller även på med en ToDo list inför flytten och den växer hela tiden med saker vi måste fixa samt saker som skall ordnas med innan vi kan dra iväg.

Mycket att göra. Bråda tider. Fast riktigt roligt!

Mer pengar och färre saker är vårt motto! 

Nu skall vi se om vi kan sälja av lite mer saker här hemma!