Vi söker bostad i Los Cristianos på Internet

Vi letar lägenhet nere i Los Cristianos på södra Teneriffa

Vi sitter bänkade idag vid datorn och letar efter en lägenhet att hyra nere i Los Cristianos på södra Teneriffa. det känns riktigt kul att ha börjat leta bostad. Vi har dragit oss för det lite, eller rättare sagt, jag har dragit mig för det.

Tänk om det inte finns någon lägenhet…vad gör vi då?

Det är där nere bakom berget nära Los Cristianos som vi har tänkt att bo.

 

Det finns dock en hel del olika lägenheter inne i Los Cristianos och även i Playa de las Americas som ligger alldeles bredvid Los Cristianos. Dessa bägge städer har egentligen växt ihop till en stad numera.

Vi vill dock i Los Cristianos, då det är klart lugnare där och att svenska skolan ligger inne i Los Cristianos. I LC, som man säger ibland, är det mer äldre turister och ett helt annat mycket lugnare tempo än i Playa de las Americas.

Det finns ett par bra webbplatser där du kan använda dig av när du skall hyra lägenhet eller annan bostad nere på Teneriffa eller någon annan plats i Spanien.

Jag skall sammanställa en sida med dessa spanska lägenhetsuthyrnings-webbplatser på en speciell sida här inne på sajten, så du enkelt kan hitta lägenheter om du själv letar bostad nere i värmen. Det finns lägenheter för kort eller lång vistelse.

Det kommer så småningom. En sida med värdefulla och användbara länkar både vad gäller lägenheter, men även andra bra användbara länkar till sådant som kan tänkas hjälpa vid flytt eller längre vistelse nere på Teneriffa.

De flesta sidorna är på spanska, men vi använder ”pappa Google” för att översätta texterna med fakta och andra lite mer krävande texter på spanska, så det fungerar faktiskt riktigt fint fast vi inte förstår språket alls ibland.

Min spanska räcker ungefär 25%. Vi har alltid fortfarande 75% kvar för att förstå vad som sägs och skrivs, så det blir att plugga hårt med spanskan när vi kommer ner till Teneriffa senare i år.

Nu skall vi fortsätta sökandet efter en bostad nere på Teneriffa.

Det är Los Cristianos som gäller för hela slanten!