Om

Familjen Hedman

Detta är en webbplats om vår resa till Spanien, Teneriffa, som vi gjorde vintern 2014. Vi som reste ner till södra Teneriffa är familjen Hedman, från Falun. Sidan innefattar även vår flytt ner till Los Cristianos, som vi skall göra i augusti 2015. Nu bor vi här, läs mer här. Edit: Vi har flyttat hem till Falun sedan ett par år tillbaka.

Petter Elin och Casper

Här sitter vi vid havet en bit bort från hamnen inne i Los Cristianos.

Ann-Sofie Elin och Casper

Du kommer via denna webbplats kunna följa vår resa samt även läsa och uppleva mer av Spanien och många av detta lands underbara miljöer och platser.

Vi var som sagt nere på Teneriffa, Los Cristianos på södra Teneriffa och vi har valt den orten för att det är ett underbart klimat där för kalla stela svenska kroppar vintertid.

Du är varmt välkommen att följa vår resa här och vi hoppas att denna webbplats skall inspirera dig att göra liknande eller andra resor till Spanien eller andra länder om man vill.

Resor är bra både för kropp och själ.

Uppdatering: 

Nu bor vi i Los Cristianos så länge det fungerar och känns roligt. Vi har börjat landa här nere och njuter av ett mer avslappnat och stressfritt liv nere på Teneriffa. Här kan du läsa mer om mig och mina förehavande: PetterHedman.se

I formuläret kommer du i kontakt med oss och kan ställa frågor eller ge feedback:

Vi ses och ta dig en titt här på de inlägg som redan har skrivits.

Tack för att du tar dig tid att följa denna resan!