Vi har börjat att sälja av saker här hemma

Nu har vi satt igång med att minska på prylar

Vi skall ju som du säkert vet flytta nästa år till Teneriffa, Los Cristianos och vi kommer inte att kunna ta med oss så mycket saker dit. Vi kan inte och vi vill inte. När vi var nere nu sist, så gillade vi så mycket att vi levde med färre prylar. Det är befriande och så mycket enklare.

De saker du äger kommer tillslut att äga dig. – Tyler Durden, Fight Club.

Det är ett bra citat och det stämmer alla gånger. Ju mer saker du har, desto mer tid, kraft och energi kommer du att behöva lägga på att ta hand om allt du äger och på så sätt äger dessa saker dig.

Hit skall vi: 

Los Cristianos

 

För att återgå till inledningen, så håller vi alltså på att sälja av saker här hemma. Vi har börjat med de saker som vi absolut inte alls vill ha längre. Du har säkert sådana prylar. Ta dig en titt i garderober och i garaget, så hittar du alla gånger saker du kan sälja och få in pengar samt få mer ordning och färre prylar på köpet.

Vi sorterar upp allt och sedan fotar vi sakerna samt lägger ut de på Facebook i ett par säljgrupper som finns där. Vi funderade på att stå på loppis här i Falun och sälja av saker, men vi struntar förmodligen i det denna gången. Vi har sålt förut på loppis, men det är mycket jobb samt det går åt både tid samt pengar för att stå där.

Dessa säljgrupper på Facebook kan jag rekommendera. Det har fungerat bra för oss. Vi lägger ut allt till ett billigt pris och folk kommer och hämtar här hemma. Billigt är ledordet här. Det skall vara billiga saker. Då säljs dem. Att lägga ut i dessa grupper är helt gratis.

Det skall bli skönt att få dra till värmen till hösten, när kylan kommer krypande här runt husknutarna, men det är mycket att förbereda innan, så det är bra ur den synvinkeln att det är ca 10 månader kvar innan avfärd.

Vi har en bra TODO list som vi skall arbeta efter och den fylls hela tiden på med nya saker medans vi betar av den allteftersom.

Vi räknar ner och arbetar mot vårt mål.

Nu skall jag sortera mer saker och lägga ut till försäljning.

Gott nytt år och ta hand om dig tills vi hörs igen!