Barnen längtar till Teneriffa – Los Cristianos

Hela familjen längtar efter det sköna klimatet på Teneriffa

Vår familj mådde som prinsar och prinsessor nere på södra Teneriffa. Frun behöver ju klimatet mer än oss andra i las Hedmans, men vi andra mådde även vi riktigt jävla bra i Los Cristianos.

Här ser du en bild på när jag och Elin badar i Atlanten nere vid hamnen i Los Cristianos.

Petter och Elin badar i Los Cristianos

Här nedan spelar Casper fotboll på stranden i Los Cristianos. Han älskar verkligen stranden och sanden. Han kan sitta i timmar och gräva, göra vulkaner i sanden och bara finnas till. Det är typ enda gången som han slappnar av och bara finns till.

Casper spelar fotboll på stranden i Los Cristianos

Min fru blir ju som du säkert redan vet mycket bättre i sin sjukdom nere på södra Teneriffa. Hon har fibromyalgi, problem med lederna samt andra följdsjukdomar av fibromyalgin.

Hennes sjukdomar gör att hon mår skit i Sverige. Inte bara på vintern längre utan nästan hela året om numera. Klimatet nere på södra Teneriffa är ju bland det bästa i världen för ömma kroppar och hon är som sagt mycket bättre där.

Ann-Sofie promenerar på standen i Los Cristianos

Jag själv trivs ypperligt i Spanien och här är jag på stranden nere i Los Cristianos. Jag har tidigare bott i Malaga och älskar den spanska mentaliteten, landet, folket och vyerna.

Havet är jag beroende av och Los Cristianos har ju Atlanten utanför fönstret om man så säger.

Petter Hedman Teneriffa

Vi säljer ju av saker här hemma i Falun just nu och längtar ihjäl oss efter klimatet nere på Teneriffa.

Casper var den i familjen som var lite motvalls vad gäller flytten ner till Spanien och Teneriffa. Han ville gärna träffa sina kompisar här hemma, men när det väl lade sig efter det att vi kom hem från resan i november, så har han pratat ofta om att han längtar ner till Los Cristianos.

Numera längtar även han efter sol, bad, sanden, poolen och en mamma som fungerar bra i vardagen. Vi myser med ”Familjer på Äventyr” så länge på SVT 1.

Vi längtar efter sol och bad samt ett bra klimat för kroppen!