Google Flights Spanien

Såhär Googlar du dig fram till din nästa Spanienresa

Idag använder Google till att ta reda på det mesta i vår tillvaro. All information finns finurligt samlad och filtrerad tack vare Googles sofistikerade och användarvänliga sökmotoralgoritm.

Om Internet får anses som den största uppfinningen de senaste 30-35 åren så är förmodligen sökmotorn den näst största. Googles nya funktioner när du till exempel söker resor på nätet är häpnadsväckande bra. Du kommer med rätt tekniker enkelt att kunna lokalisera flyg, hotell och förstå konversationer på andra språk.

Google Flights Spanien

Google Flights

När man bestämt sig för att åka till en destination är flyget en av de första sakerna man kollar upp. På samma sätt som när du söker som vanligt kan du nu med Google Flights få ett ytterst kvalificerat svar på flygtider och priser.

Skillnaden att söka via Google Flights gentemot andra jämförelsesidor online är två saker: det går mycket snabbare och kvaliteten på svaret är betydligt högre och tillförlitligare. Vill du resa till Spanien, så är absolut Google Flights ett bra alternativ att öka med.

Anger var du kan flyga och priser

Användarvänlighet är Googles huvudfokus. Med Google Flights kan du skriva en bredare destination såsom ”Spanien” och få ett detaljerat men översiktligt svar på precis alla flyg du kan ta till Spanien. Inklusive prisspecifikationer.

När du anger både datum och resedestination får du alltid de bästa och smidigaste alternativen listade först. Givetvis med de konkurrenskraftigaste priserna. Har du flexiblare önskemål kring datum är detta förstås inga problem.

Fråga appen

Kanske är du bekant med iPhones Siri? För många är Siri en person man inte riktigt kan lita på i alla lägen. Google har också en ”Siri” vid namn ”Google app”. Denna app kan du tala med direkt i mobilen och fråga saker som ”var ligger den närmsta restaurangen runt hörnet”?

Google Maps Data

Tack vare all Googles data, inte minste Google Maps, så får du blixtsnabbt svaret listat med bilder och text. Du kan också använda dig av Google av Google Translate på mobilen för att direktöversätta upp till 90 olika språk. Även om anpassningen inte blir 100% knivskarp (Google förbättrar detta för varje dag som går) så kommer språkkommunikationen att fungera utmärkt.