Väder Nerja – Klimat och Temperatur

Väder i Nerja – Spanien

Här kan du enkelt se vilket väder det är just nu i Nerja, Spanien. Klimat och temperaturer samt soltimmar kan du även se på denna sida och väder i Spanien. Nerja är en mycket vacker plats på Costa del Sol i södra Spanien. Nerja har ett bra klimat och det är känt för att vara bra för våra frusna kroppar här i från norden.

Väder nu i Nerja

Folk som åker hit för lätt klimatvård och man förstår varför. De kommer från hela Europa till denna vackra lilla stad med de vita husen och Spanska trappan.

Medeltemperatur Nerja

Månad medeltemperatur dagtid. Det är verkligen ett behagligt klimat i Nerja och du kan bada här året om. Det är som du ser höga temperaturer på sommaren och lite svalare på vinterhalvåret. Precis som på övriga delar av Solkusten.

Januari+14
Februari+15
Mars+17
April+19
Maj+23
Juni+27
Juli+31
Augusti+31
September+28
Oktober+22
November+17
December+15

Vädret i Nerja

Vädret i Nerja – Spanien är normalt väldigt bra. Soltimmarna är många och vädret stabilt. Speciellt för oss som kommer från de norra delarna av Europa, så är klimatet gynnsamt och härligt att vistas i. Här ser du en bild av Nerja:

Vader Nerja

Väder Nerja

Nerja är en populär semesterort norr om Malaga i de södra delarna av Spanien. Det finns allt här dig som vill ha en bra och härlig semester. Staden är genuin och det finns gott om de vackra vita spanska byggnaderna här.

Restauranger, palmer, beachen och shopping i hög klass hittar du även i Nerja. Det är inte så exploaterat utan mer genuint och mysigt. Solsäkert och varmt är det i stort sett året om här nere på södra delen av Spanien och så även i Nerja.

Nerja Vader

Perfekt för att ta sig en badsemester. Det är ofta stabilt väder i denna delen av Spanien. Nerja har ett gynnsamt klimat vad gäller värme och ljus samt soltimmar. Folk reser till orten under hela året. Här hittar du väder och klimat i Marbella, som också ligger på Solkusten.

Väder i Nerja – Klimat och Temperatur