Guiden om Teneriffa uppdateras

Nu kör jag vidare med min guide om Teneriffa

Jag startade ju upp min guide till Los Cristianos och Teneriffa för lite över 1 år sedan och har arbetat på den vid lediga stunder. Inget fokus har egentligen legat på den det sista halvåret och jag har bara låtit den växa till sig i styrka på egen hand  när jag ägnat mitt fokus på annat håll.

Los Cristianos Teneriffa

Nu startar jag dock om och sätter lite mer fart vad gäller den webbplatsen och det skall bli kul att sätta tänderna i den igen. Jag älskar Teneriffa och det skall bli kul att informera omvärlden om allt vad denna fantastiska ö kan erbjuda.

Teneriffa beskrivet med hjärtat

Tanken är att du som besökare både på denna blogg och på Loscristianos.nu skall se att informationen är skriven med hjärtat och att det ligger en tanke bakom varje inlägg. Det finns flera guider om både denna ö och andra öar bland Kanarieöarna, som folk har skapat webbplatser om, men som de inte har skapat med hjärtat.

Det lyser igenom i texten och utförandet av sajterna och jag tänkte skapa mina sajter med lite mer fingertoppskänsla är tanken och att ge mer värdefull information än övriga sajter i segmentet.

Det kräver mer tid att skapa en sajt som är uppbyggd på det viset, men det ger till besökaren en bättre upplevelse, men även Google kommer att gilla sajten på ett helt annat sätt.

Sajten Loscristianos.nu

Webbplatsen kom till av att jag verkligen älskar denna plats på södra Teneriffa. Inget snack om det. Det var en kärleksförklaring redan innan vi varit här första gången. Helskumt, men så är det. Jag skämdes nästan för att det var så, men så är fallet. I love it!

Det vet du säkert redan och det kanske blir tjatigt, men take it or leave it!

Denna blogg du läser nu kom faktiskt till mycket senare än informationssidan Loscristianos.nu, men fokus har många gånger varit själva bloggen, den här sajten, för att få skriva av mig.

Tanken med informationsguiden om Los Cristianos och i förlängningen Teneriffa är ju att ta en bit av marknaden/besökarna vad gäller mer allmän information om ön och speciellt med fokus på de södra delarna av Teneriffa.

Bloggen, som du nu läser är ju mer en personlig sajt där man kan skriva vad man vill och svära ibland när det behövs. Nåt helt annat alltså. Jag känner att båda behövs och jag skall verkligen ge guiden en bra chans att synas på Google och på andra ställen framöver.

Det finns helt klart plats för en bra och informativ guide om Teneriffa skriven av någon som engagerar sig med hjärtat och faktiskt bor här nere. Det finns inte många sådana sajter på svenska kan jag säga.

Loscristianos.nu rankar bra redan nu på Google.se

Det är ett hantverk att få en webbplats att ranka bra på lite tuffare sökord hos Google. Man kan synas för enklare termer relativt enkelt, men att synas på de svårare sökorden kräver viss kunskap, men även kraft och tålamod.

Vissa sökord kan du rent av glömma att ranka för direkt. Du har varken kraften, tiden eller pengarna att göra det. Det tar helt enkelt för mycket tid och pengar att nå toppen på vissa sökningar på Google för specifika söktermer.

Guide Teneriffa och Los Cristianos

Min guide om Teneriffa har jag tänkt skall slå sig in i toppen för sökordet Teneriffa hos Google. Det tar tid och det kräver kunskap, speciellt som jag har en sajt, som egentligen passar bättre enbart för att synas för saker relaterade till enbart Los Cristianos.

Har jag dock gett mig fan på att synas för söktermen Teneriffa, så ger jag mig inte förrän det går. Så är det bara. Jag skall in i toppen av det sökresultatet på Google.se. Inget snack om det.

jag är en bit på väg redan. Gör en sökning för Teneriffa på Google.se så ser du att den pendlar på sida 2 av Googles sökresultat. Den har hoppat upp och ner av lite olika anledningar, men den skall stabilisera sig framöver är tanken.

jag jobbar vidare med det projektet nu framöver med lite mera kraft och energi. Det skall bli riktigt kul! Det finns så mycket att skriva om ur en informationssynvinkel gjord med hjärtat om denna fantastiska ö.

Ha det så bra så länge så ses och hörs vi snart igen. Titta gärna in på systersajten Loscristianos.nu och kolla runt bland inläggen som finns där om Teneriffa.