Morgonpromenad på Teneriffa

Jag har börjat att ta en morgonpromenad här i Los Cristianos.

Det är så skönt att ta en promenad innan staden har vaknat till. Det är många personer som tar sig en rask promenad och kommer igång på ett bra sätt med dagen. Jag har börjat att göra samma sak. Morgonpromenad är så himla gött! Lite viktminskning.

Morgonpromenad Los Cristianos

En av anledningar till denna nya morgonrutin är att magen har haft ett alldeles för stort omfång under en längre tid. Det beror mycket på att jag arbetade kvällstid under en längre tid i Sverige inom vården och åt som en häst när jag kom hem med andan i halsen oavsett vilket tid på dygnet jag kom hem.

Palmer Spanien

Stress och annat gjorde att jag liksom fick i mig alldeles för mycket mat och annat utan att göra av med all energin jag stoppade i mig. Nu har magen börjat att krympa i omfång och nu skall tempot på nedgången stegras lite med hjälp av dessa nya morgonpromenaderna.

En annan anledning till morgonpromenaderna är omgivningarna här nere

Morgonpromenad Teneriffa

Det är så himla vackert att promenera här vid Atlanten. Man får energi och förundras av allt det vackra med havet, playan och palmerna. Magiskt är det. Så vackra omgivningar och man får ett lugn inombords när man går omkring och ser allt det fina.

Själen älskar ljuset, havet och stränderna samt palmerna!

Morgonpromenad Spanien

Du vet ju själv hur fint du mår när du åker på semester en eller ett par veckor. Solen och värmen och den avslappnade attityden här nere gör underverk för trötta kroppar och själar.

Nu är det ju inte samma att bo här som att ha semester här nere. Det är vardag här också med skola, jobb och annat, som man vanligtvis har i sin vardag, men det andra är bättre tycker jag. Man får mer energi och kan njuta på ett annat sätt. Ljuset ger kraft! Så skönt!

Lugna promenader vid havet

Just nu så räcker det att ta en tur från Los Cristianos ner till Las Americas och tillbaka. Det tar ca 45 minuter om man går i normalt tempo och det känns i både benen och på flåset att det räcker med denna vända just nu.

Strandpromenad Spanien

Man måste börja någonstans. Skönt med lite motion och att få den i denna härliga miljö är ju en ren ynnest kan jag känna.

Ser du en ljus kalufs glida förbi, så heja gärna!

Se till att du använder kroppen om du är här nere lång tid eller kort tid. Man mår så bra av att röra på sig. Det behöver inte vara mycket, men lite grann. Så endorfinerna kommer igång i kroppen.

Man mår bra av en promenad vid havet!