Väder Playa de las Americas – Södra Teneriffa

Väder i Playa de las Americas – Teneriffa -Kanarieöarna

Här kan du enkelt se vilket väder det är just nu i Playa de las Americas – Teneriffa, Spanien. Klimat och temperaturer samt soltimmar kan du även se på denna sida och väder i Spanien.

Här nedan ser du väder i Playa de las Americas:

Vädret i Playa de las Americas och Teneriffa är normalt väldigt bra och på de flesta platser är det solsäkert och varmt klimat. Speciellt för oss som kommer från de norra delarna av Europa, så är klimatet gynnsamt och härligt att vistas i.

Södra delen av Teneriffa är känd för sitt fina väder samt gynnsamma klimat för de som har problem med kroppen i form av tex reumatism.

Här ser du en bild av Playa de las Americas.

Vader playa de las americas

Väder Playa de las Americas

Playa de las Americas är en känd som en bra och gedigen spansk semesterort. Det finns allt här dig som vill ha en bra och härlig semester. Här semestrar alla sorters fork från i stort sett hela Europa. Här hittar du fina restauranger, palmer, beachen och shopping i hög klass.

Solsäkert

Solsäkert och varmt är det i stort sett året om här nere på södra Teneriffa. Perfekt för badsemester. Det är ofta stabilt väder i denna delen av Spanien. Teneriffa har ett gynnsamt klimat vad gäller värme och ljus samt soltimmar för oss som kommer från de kyligare delarna av Europa och norden.

Väder Playa de las Americas – Klimat och Temperatur