Våren är här och vi var nästan med på TV

Vi har fint väder här idag i Falun

Förberedelserna för flytten till Spanien går framåt och vi gör saker varje dag, som tar oss mot vårt mål, som ju skall bli Los Cristianos på södra Teneriffa.

 

Vi fick ett samtal i mitten av januari från produktionsteamet som gör ”familjer på äventyr” och de ville att vi skulle vara med i programmet på SVT.

Det kändes både kul, spännande och lite läskigt. Vi bestämde oss dock för att vara med om vi nu blev en av de fyra familjer som de valde ut för programmet.

Producenten var uppe hos oss för en vecka sedan och träffade oss här i Falun. Det var riktigt roligt och hon ä verkligen en toppenperson.

SVT valde dock att gå vidare med fyra andra familjer i säsong 2 av programmet.

Vi är inte bittra för det utan vi skall ju ner till solen och värmen för att frugan skall få en mer normalt liv samt vi andra skall njuta mer av tillvaron, så fokus har hela tiden varit på att må så bra som möjligt.

Vi kommer ha det kalasbra oavsett om det visas på Tv eller inte! Det är det viktiga!

Idag har farmor åkt hem från en 5 dagars vistelse här uppe hos oss i Falun och det var sista gången hon kommer till oss här så länge som vi bor i Falun. Lite konstigt, men så är det.

Vi kom även på att det förmodligen är sista gången vi träffar en del människor som vi träffar dagligen just nu när vi bor i Falun. Sådana tankar har kommit fram nu den sista tiden.

Det närmar sig flytt och vi vet ju inte hur länge vi blir borta, så det känns lite annorlunda kan man lugnt säga mot att dra i väg en vecka på semester.

Skumt på nåt sätt!

Fast jäkligt skitskönt också!!!

Nu skall jag kolla om jag kan söka till en distanskurs i spanska på högskolan innan antagningen stänger.

Ha det bäst tills vi hörs snart igen!