Vi badar i Los Cristianos – Södra teneriffa

Vi badar för fullt i Los Cristianos

Vi landade nere på södra flygplatsen här på Teneriffa söndag kväll och sedan tog vi en taxi till lägenheten vi har hyrt i Los Cristianos. Det var en fartfylld taxifärd med lagom fart på 120 i tid o otid tills vi sladdade in vid snabbköpet som ligger i anslutning till huset där lägenheten ligger.

Så jäkla skönt att vara framme. Som vi har längtat efter sol, bad och värme och det har vi fått direkt. Idag är det 27 grader varmt och vi har sol från en molnfri himmel. Helt underbart!

Vad kan man mer begära i november? Du som vill ha det gott. Kom hit ner! Här är det varmt och skönt!

Vi har ätit lunch och köpt glass och lite senare skall vi ner i poolen och bada en sväng innan vi skall ut och äta middag.

Laga mat får vi göra en annan dag. Idag är det fest!

Solen gassar som sagt och det är riktigt mycket folk på beachen här i Los Cristianos idag.

Vi har inte varit bort på Las Vistas stranden idag utan vi har badat här på den mindre stranden inne i centrum vid hamnen. Det är riktigt bra här tycker vi!

Avslappnad stämning och lugnare än på många andra badorter för det är ju många personer med handikapp och speciella behov som bor och är här på rehab i solen och värmen här nere i Los Cristianos.

Det är vackert med hamnen som ligger alldeles i anslutning till stranden och centrum. Det ger en speciell stämning och det känns gemytligt och lite spännande med båtarna som går från hamnen.

Vi bor i ett område som är skönt och lugnt.

Går man ner precis där vi bor mellan husen, så är man vid havet direkt. En gata emellan bara.

Sedan är Atlanten där.

Pang! Ljuset och havet slår emot en direkt!

Det är så häftigt när havet breder ut sig sådär som det gör här nere.

Det är stort och mäktigt!

I love it!

När jag nu avslutar detta inlägg, så är det en ny dag. Tisdag. Det är lika soligt idag och lika mycket värme. Vi sover med fönstren öppna och det är 23 grader nu på morgonen.

Idag blir det fett najsigt vid stranden, som Casper säger!

Vi hörs snart igen och skriv in din email i rutan uppe till höger, så får du uppdateringar med inlägg och nyhetsbrev direkt i din mailkorg. Helt gratis!

Bilder kommer när de är uppladdade. Internet i lägenheten är lite segt.

Kom hit och bada du också.

Los Cristianos funkar alldeles utmärkt!