Drone foto – Video med drönare av Spanien

Drone video av Spanien – Vackra bilder med drönare

Hittade precis en fin video tagen med en drone/ drönare på Youtube. Riktigt bra video. Stadiga fina bilder och vackra miljöer av Spanien. Klicka bara igång videon här och njut av Spanien.

Drone video av Spanien – Filmat med drönare

Vi är många som älskar Spanien och det går absolut att njuta av de bilder du ser i videon här ovanför. Utanför mitt fönster just nu är det – 3 grader kallt och snön ligger samt det känns som om hela naturen vilar sig i form till våren skall komma hit till Sverige.

Det är stunder som dessa, då det är skönt att drömma sig bort en stund med en bra video av Spanien. Vi älskar ju Spanien i vår familj, som du säkert vet och det skall bli så skönt att tillbringa mer tid där nere i värmen i slutet av detta året.

Det är inte lika skönt här hemma oavsett vad folk må säga. Vi tycker inte det i iallafall. Vi tycker ärligt att det är mycket som faktiskt suger fett här. Det lämnar vi dock därhän och njuter av en fin video tagen med drönare här ovan.

Man behöver drömma och sedan sätta planerna i verket för att man skall ha ett bra liv och leva fullt ut. Se till förresten själv att du lever fullt ut. Halvt duger inte. Det mår du inte bra av.

Sätt igång och lev 100%.

Vårt sätt är att ta oss till Spanien och njuta av ett sköna klimat samt lugnare liv. Ett liv utan en massa prylar, dåligt väder och Jante.

Tills vi dra till Spanien får videos som den här ovan vara en tröst i mörkret.

Njut av videon av Spanien tagen med en drönare.