Halvvägs mot flytt till Teneriffa

Idag är vi närmare än någonsin mot flytt till Teneriffa

Helt logiskt kommer vi ju närmare flyttdagen för varje dag som går. Allt annat vore ju konstigt, men idag känns det som om vi är halvvägs. Det känns bra.

Frun har riktigt skitont i kroppen idag för det är riktigt aprilväder ute. Lite kallt, skiftande temperaturer med plusgrader på dagen och ner mot nollan på natten.

Skitväder för de med fibromyalgi och ledproblematik.

Aprilväder är inget bra merparten av  de med fibromyalgi och ledproblem.

För oss andra är det bättre än för en månad sedan med mer ljus och lite varmare. Svårt ibland att förstå hur vädret kan påverka kroppen så mycket för de som har den sortens problematik.

Dit vi skall, Los Cristianos, är det dock ett helt annat väder och de har mellan 20-25 grader dagligen just nu och vi har kollat på webbkameran varje dag och det ser ut att vara ett härligt väder.

Moln gör inget där nere för temperaturen och luftfuktigheten är jämn och det är precis vad min frus kropp behöver.

Arbetar mycket just nu

Jag har arbetat mycket kvällar, helgdagar och vanliga helger på sista tiden och det tar ibland ut sin rätt. Det tar ett par lediga dagar innan man blir pigg igen och då är det bara att arbeta igen, så hemma är jag lite groggy i huvudet många gånger tycker jag.

Det är dock under en begränsad tid och nu är det bara 3 månader kvar till flytten skall ske! Känns riktigt bra och numera är känslan förväntansfull.

Jag var tidigare förbannad för att det var så långt kvar, men ju är jag mer förväntansfull.

Känns som sagt riktigt bra!

Vi slänger de saker, som vi inte ger till Ta till Vara eller någon bekant, på tippen i Falun. Igår var vi där en snabbis med en massa saker vi inte fått sålt. Som sagt. Skönt för själen att rensa ut!

slänger skräp i Falun

Boende i Los Cristianos på Teneriffa

Vi har blivit erbjudna att bo hos en bekant en månad när vi kommer ner till Los Cristianos och så får det bli. Första tiden bor vi hos bekanta och letar egen lägenhet på plats.

Det skall bli så spännande! Märklig känsla att vi inte skall återvända till Sverige på ett bra tag. Att vi skall bo där nere i solen. Känns 100%!

Rättviks marknad till helgen

Till helgen är det Rättviks marknad och vi skall se om vi skall åka dit. Jag arbetar som sagt mycket helger och naturligtvis just denna helg också.

Eget val, så inget att gnälla över, men skall se om jag kan börja lite senare på söndag, så jag hinner upp ett par timmar för att träffa gamla arbetskamrater inom marknadssvängen.

Jag ägde ju Kryddjohan för ett antal år sedan och det vore kul att gå på marknaden en sista gång innan vi åker mot sydligare breddgrader.

Jag har faktiskt inte varit på marknad sedan jag sålde företaget för nästan 4 år sedan, så det skall bli kul om det går att få till.

Förberedelserna inför flytten fortgår

Vi säljer av saker, precis som vanligt och har numera ett betydligt mer lätthanterligt bagage på livets färd. Riktigt skönt!

Gör dig av med lite saker, så skall du se att det lättar något i kroppen. Äger du en massa saker, så blir det även en energimässig börda, varken man tror det eller inte. Att hamstra har aldrig räddat någon.

Se till att sälja eller ge bort saker du inte behöver. Det ger dig mer frihet. Jag lovar!

Nu skall jag softa en stund innan vi tar tag i dagens göromål.

Ha det bäst och ta hand om dig tills vi hörs igen!