Solnedgångar på Teneriffa

Solen skiner allt som oftast här nere på Teneriffa

Vi upplever så sjukt många vackra solnedgångar här nere på ön. Los Cristianos med omnejd är ju verkligen ett solens tillhåll och det ges många tillfällen att se magiska solnedgångar här. Vi älskar solen och speciellt vackra kvällar där man kan få uppleva så många olika färger och ljussättningar. Magiskt!

Magisk solnedgång Los Cristianos

Nedan hittar du många fler vackra solnedgångar

I detta inlägget tänkte jag lägga ut några av alla de vackra solnedgångar vi upplevt här nere på södra Teneriffa den senaste tiden. Vi är förunnade med att ha balkongen mitt ut mot havet och jag unnar verkligen alla att bo med havsutsikt någon gång i sitt liv. Det är magiskt många gånger. Vi bodde liksom ute på vår balkong de första månaderna.

Spara foton på Dropbox

Jag tänkte tipsa om Dropbox, som extra lagring och säkerhetsprogram för dina bilder och filer. Jag har använt Dropbox under ett par år och är jättenöjd. Kraschar datorn eller mobilen, så blir du ju av med alla bilder du har sparat, men använder du dig av Dropbox, så sparas bilderna i molnet kan man säga.

Du blir inte av med dina bilder oavsett om du blir av med mobilen eller om datorn kraschar. Det är tryggt och säkert och alla dina filer och viktiga bilder finns kvar. Här laddar du ner Dropbox till mobilen eller datorn. 

Dropbox är enkelt att använda och sköter sig själv. Nya bilder och filer laddas upp automatiskt till molnet om du vill det, så snabbt och smidigt! Enkelt att starta igång är det också!

Solnedgångar på Teneriffa

En del bilder är tagna med mobilen därav lite sämre bildkvalitet.

Solnedgången Teneriffa

Bilden här ovan är tagen nere i hamnen med mobiltelefon. Vi var och fiskade, fast man får egentligen inte det, men vi gjorde det ändå.

Solnedgång Palm Mar

Bilden här ovan är tagen genom solglasögonen i Palm Mar. Det är så tyst och lugnt vid den stranden.

Solnedgång Tenerife

Samma kväll här ovan. Barnen leker och vi plockade lite skräp.

Magisk solnedgång Los Cristianos

Bilden tagen från balkongen i Los Cristianos.

Solnedgång från balkongen

Även denna bilden här ovan är tagen från balkongen. Vi bodde som sagt ute på balkongen varje kväll den första tiden.

Atlanten Teneriffa Los Cristianos

Bilden ovan är tagen från stenstranden borta vid Arona Gran hotell ungefär. Det är lugnt och stilla där borta kvällstid. Bara sitta vid havet och njuta av vågorna.

solen Los Cristianos

Nere vid stranden i centrala Los Cristianos är det allt som oftast vackra solnedgångar. Vi brukar vara borta vid ena hörnet av stranden på kvällskvisten och njuta av solen och lugnet nere vid stranden vid den tiden på dagen.

solnedgången Los Cristianos

Taget från balkongen. När solen väl är på väg ner så sjunker den så snabbt. Många gånger tänker man att vi går ner till stranden och kikar, men man hinner inte, för då är den redan nere.

solen Las Vistas

Solnedgången vid Las Vistas. Vi var ute och promenerade och fick fram mobilen och tog en snabb bild.

Sunset Los Cristianos

Här ovan ser du att det nästan brinner om solnedgången över La Gomera.

Röd solnedgång Teneriffa

Solen går ner bakom molnen i Los Cristianos.

12776939_10208175669936790_877081747_o

Solen dyker ner i Atlanten. Bilden tagen från vår balkong.

Naturen, havet, solen och ljuset är magiskt vackert här nere på ön. De flesta bilderna är tagna från södra delen av Teneriffa, men jag slår vad om att solnedgångarna är magiskt oavsett vart du befinner dig här nere.

Dela gärna inlägg om du tycker att fler skall se hur vackert det är här nere!