Systersajten om Teneriffa – Min reseguide

Har du sett min andra sajten om Teneriffa?

Ni är många som har följt med på vår resa ner till Teneriffa och även vår flytt som skedde för lite drygt ett år sedan. Vi bodde ju nere på ön i ca 1 år, men är nu tillbaka i Sverige igen av olika anledningar. Vi trivs dock bra här, så det funkar!

Jag tänkte i detta korta inlägg bara tipsa om en av mina andra sajter jag har uppe på webben och det är sajten om Teneriffa, min:

Reseguide till Teneriffa

På den får du lite mer tips och råd om vad du kan uppleva på Teneriffa. Här inne på denna sajten får du ju mer personliga utläggningar om vad vi har för oss och hur vi gjorde för att få till vår flytt. Klicka gärna in dig där och se och få tips och råd om allt som finns på underbara Teneriffa!

Så här ser reseguiden ut!

Reseguide Teneriffa

Du kommer till sajten här!

Klicka in dig på sajten och njut av Teneriffa, information, bilder och videos!

Ha det bäst tills vi hörs igen!