Vi har skaffat pass till hela familjen

Nu har alla i familjen varsitt pass

Vi har i tid sett till att vi har fått våra pass denna gången. Tidigare när vi skulle resa, så har jag varit ute i sista sekunden en gång, då passet gått ut och jag inte uppmärksammat det.

Nu har vi vuxna och även barnen varsitt pass, som dessutom gäller. Toppen!

Vi flyger från Arlanda denna gången och landar på den södra flygplatsen på Teneriffa, TFS.

Det skall bli kul att se hur barnen reagerar på flygresan. Sonen kan gå i spinn ibland och leva loppan, men vi hoppas att han skall hålla sig i skinnet och tycka att det är kul med flygplanen och flygresan.

Resan ner med flyg till Teneriffa tar ca 6 timmar. Det är rätt lagom tycker vi. Vi tänkte åka till Thailand tidigare och det var Thailand som var resmål nummer ett innan vi bestämde oss för Teneriffa.

Nu känns Teneriffa och Kanarieöarna helt rätt. Det är nummer ett vad gäller klimat för de som har problem med leder och muskler, så det passar vår familj väldigt bra.

Det har regnat här hemma ett par dagar nu och då känns det extra skönt att det kommer vara bra väder där nere. Idag är det dock bättre väder och jag var precis ute och tog en promenad här i Falun.

Pass får man numera åka till Borlänge och införskaffa. De centraliserar. Vi åker dock gärna till Borlänge ibland. Det är en trevlig köpstad numera.

Nu skall vi njuta här hemma i helgen av ledighet och släktbesök.

Snart åker vi mot Teneriffa!

Det är bara 3 veckor kvar nu på söndag!